torsdag 28 maj 2009

Vem sätter odds?

Råkade hitta en sida för spel och dobbel. Tidigare har jag gett 2,0 i pengar tillbaka som ny europaparlamentariker efter 7 juni. Nu var det 1,80. Vad baseras egentligen detta på? Hur räknar man? Spännande är det i alla fall.

Debatten i Ängelholm mellan M och S på torsdagen blev långt bättre än jag kunnat tänka mig. Saklig och balanserad men ändå med tydliga skillnader ifråga om exempelvis polisiärt samarbete, faran i underskottsekonomi samt det anmärkningsvärda att socialdemokraterna så tydligt markerar mot kärnkraften. Jan Andersson, ledande s-parlamentariker, uppträdde berömvärt elegant. Förklarande hur det är inom europaparlamentet, tydlig i sina egna idéer.

Kampanjandet som innebär direkta möten med medborgare är kul. Idag i Kristianstad var det extra roligt. Tänk att folk kommer fram för att be om material istället för som brukligt att man nästan får springa efter de många tveksamma.

Imorn: Osby marknad, Skånemässan och debatt mot Anna Hedh på Lilla torg i Malmö klockan 17. Undrar vad oddset blir efter detta. För Hedh? För mig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar